Un tânăr din Botoșani și-a ucis tatăl pentru că îl vedea pe Diavol în el

Un tânăr de 39 de ani și-a ucis tatăl de 74 de ani cu mai mulți pumni în cap, pentru că îl vedea pe Diavol în propriul părinte!

Un tânăr din Botoșani și-a ucis tatăl pentru că îl vedea pe Diavol în el

Tănărul le-a povestit polițiștilor că l-a lovit pe bătrân de 30 de ori în cap, cu pumnul. Totodată, bătrânul a fost găsit în stare gravă având și o plagă înjunghiată, scrie monitorulbt.ro.

L-a bătut apoi l-a înjunghiat pe bătrân!

„La locul solicitării am găsit un pacient în vârstă de 74 de ani, cu un politraumatism prin agresiune, cu plagă înjunghiată în regiunea hemitoracelui stâng. A fost stabilizat şi transportat la UPU pentru mai multe investigaţii”, a declarat medicul Eduard Gurău din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

Ulterior, bărbatul a fost dus la spital

„Pacientul se prezintă în serviciul de urgenţă într-o stare foarte gravă, comă Glasgow 3, secundar unui politraumatism produs prin agresiune. Pacientul prezintă traumatism cranio cerebral important, cu fracturi ale oaselor feţei, cu hematom cerebral, multiple fracuri costale, contuzie abdominală. În perioada investigaţiilor a instalat stop cardio-respirator cu reversibilitate, dar care păstrează semne de instabilitate hemodinamică”, a declarat medicul Ramona Guraliuc, coordonatorul UPU-SMURD Botoşani.

Tânărul criminal a fost transferat la Psihiatrie

„Colegii care s-au deplasat la faţa locului au identificat în curtea locuinţei un bărbat de 39 de ani, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost preluat şi internat la Secţia de Psihiatrie în vederea expertizării. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie”, a declarat Simona Puşcaşu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.