Un tânăr a fost arestat după ce a violat un bărbat de 30 de ani și i-a dat foc casei

Un tânăr de 18 ani a fost reținut de polițiști după ce a violat un bărbat de 30 de ani și apoi i-a dat foc casei, pentru a se răzbuna. Instanța a decis arestarea agresorului.

Un tânăr a fost arestat după ce a violat un bărbat de 30 de ani și i-a dat foc casei

Polițiștii din Bacău l-au reținut pe tânărul de 18 ani, din comuna Motoșeni, după ce a violat un bărbat de 30 de ani și i-a dat foc casei.

Conform anchetatorilor, totul a început joia trecută, când un bărbat de 30 de ani, din comună, ar fi fost bătut și violat, pe stradă, de un tânăr de 18 ani, pe motiv că i-ar fi datorat o sumă de bani.

„Ulterior, tânărul de 18 ani a urmărit victima până la domiciliul acesteia unde, a pătruns fără drept şi a înnoptat, împotriva voinţei bărbatului de 30 ani. A doua zi, respectiv la data de 3 aprilie, în jurul orei 18:00, în absenţa victimei, tânărul de 18 ani a revenit la locuinţa persoanei vătămate, imobil pe care l-a incendiat”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru.

Oamenii legii au reuşit depistarea tânărului de 18 ani, acuzat de violare de domiciliu, distrugere, lovire sau alte violenţe şi viol.

Poliţiştii au înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Podu Turcului propunerile legale, iar instanța a dispus duminică măsura arestării preventive pentru 30 de zile.