Un șofer de 70 de ani a lovit șase mașini în 30 de secunde

Un șofer în vârstă de 70 de ani, din Marea Britanie, și-a lovit mașina de șase ori într-un singur minut. Bărbatul reușește să accidenteze cel puțin trei autovehicule. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere stradale.

Un șofer de 70 de ani a lovit șase mașini în 30 de secunde

Un pensionar din Birmingham, în vârstă de 70 de ani, a fost surprins lovindu-și mașina de șase ori într-un singur minut. Bărbatul a pierdut controlul volanului și înainte de a intra cu autovehicululul într-un zid a lovit cel puțin trei mașini, în trafic.

"Polițiștii au spus că șoferul avea aproximativ 70 de ani și a provocat accidentul din cauza unei probleme medicale", a povestit unul dintre martorii incidentului. "Patru mașini au fost avariate, inclusiv cea a persoanei care a provocat accidentul. Și a intrat cu mașina în zid. E norocos că a scăpat cu viață".

"Am fost sunați la un accident produs pe strada Headingley. La fața locului am descoperit un bărbat care a provocat un accident rutier, în care au fost avariate mai multe mașini. Șoferul a primit îngrijiri medicale la fața locului înainte de a fi transportat la spitalul din oraș pentru investigații suplimentare", a declarat unul dintre paramedicii chemați la incident, potrivit Daily Mail.