Un șofer a șicanat în trafic o ambulanță aflată în misiune

Şoferul care a revoltat un echipaj de Ambulanţă. A şicanat autospeciala aflată în misiune.

Şoferul unei maşini de teren a stârnit revolta unui echipaj de Ambulanţă din judeţul Hunedoara aflat în misiune de salvare a unei vieţi.

Un şofer i-a revoltat pe membrii unui echipaj de Ambulanţă din judeţul Hunedoara, care transportau un pacient către un spital din Timişoara.

Deşi autospeciala avea în funcţiune semnalizarea acustică şi luminoasă, iar echipajul ei se afla în misiune pentru salvarea unei vieţi, persoana aflată la volanul maşinii de teren nu a vrut să le acorde prioritate. Mai mult, a profitat de faptul că alţi şoferi au tras maşinile pe dreapta pentru a-şi face loc în trafic, pe şoseaua Caransebeş – Timişoara.

A depăşit chiar şi pe linia continuă, pe un pod, fără măcar să semnalizeze intrarea în depăşire. În cele din urmă, după mai mulţi kilometri, a virat la dreapta, pe un drum secundar, lăsând calea liberă autospecialei.

Imaginile video arată cum a fost şicanat echipajul medical aflat în misiune. Angajaţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara spun că astfel de evenimente au loc frecvent în trafic şi trag un semnal de alarmă asupra problemelor cu care se confruntă atunci când chiar şi câteva minte sunt importante pentru salvarea vieţilor.