Un polițist din Tecuci a fost găsit mort în mașina personală, cu motorul pornit

Un polițst din Tecuci a fost descoperit decedat la volanul mașinii personale. Incidentul s-a produs marți pe o stradă din oraș. Bărbatul de 37 de ani era în timpul liber și a fost văzut de o trecătoare care a sunat la 112.

Un polițist din Tecuci a fost găsit mort în mașina personală, cu motorul pornit

Un poliţist în timpul liber a fost găsit în stop cardio-respirator în maşina personală. Este vorba despre un bărbat de 37 de ani căruia i s-a făcut rău la volan. El a fost transportat de urgenţă la Spitalul Tecuci, însă medicii nu l-au mai putut salva.  

Din primele informaţii, decesul are cauze medicale. Pe corpul poliţiştului nu au fost găsite urme de violenţă, spune reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă.   

„O femeie a văzut o maşină cu motorul pornit în zona centrală a oraşului Tecuci. La volan era un bărbat de 37 de ani, un poliţist în timpul liber. Primii la faţa locului au ajuns poliţiştii locali, ei au oprit motorul. Apoi, echipajul de salvare a făcut manevre de resuscitare şi au transportat bărbatul la spital. Când l-au găsit era în stop cardio-respirator de aproximativ jumătate de oră. L-au declarat decedat la spital, nu avea urme de violenţă”, a declarat Mihai Polinschi, directorul medical al Serviciul de Ambulanţă Galaţi.    

Cercetărle sunt continuate în acest caz.