Un poliţist din Făcăeni a ajuns în stare grava la spital după ce a fost bătut de doi bărbaţi

Un agent din comuna Făcăeni a ajuns la spital după ce a fost bătut crunt de doi bărbaţi, tată şi fiu, pe care îi ancheta pentru comiterea unor infracţiuni rutiere, anunţă independentonline.ro. Poliţistul a fost agresat atât de rău încât medicii din Feteşti au decis să-l transfere la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Un poliţist din Făcăeni a ajuns în stare grava la spital după ce a fost bătut de doi bărbaţi
Incidentul a avut loc în comuna ialomiţeană Făcăeni sâmbătă, 23 mai, când omul legii se afla în timpul liber.
pe stradă s-a întâlnit cu cei doi bărbaţi, tată şi fiu, care l-au oprit şi i-au cerut socoteală cu privire la anchetele pe care acesta le-a deschis pe numele lor. Fără să aştepte prea multe explicaţii, agresorii au pornit o ploaie de pumni şi picioare asupra agentului. În încăierare, cei doi bărbaţi au lovit şi maşina poliţstului.
Agentul a suferit mai multe traume, fiind transportat la Spitalul Municipal «Anghel Saligny» Feteşti. Aici însă s-a decis transferul la o altă unitate medicală, în prezent agentul fiind internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. În acest caz, poliţiştii au deschis dosar pentru ultraj şi distrugere, ancheta fiind coordonată de
Parchetul de pe lângă Judecătoria Feteşti.