Un motociclist a murit după ce a intrat într-o mașină care nu îi acordase prioritate - Ambele vehicule au luat foc

Accident teribil în Capitală între o motocicletă și un autoturism. În urma impactului, ambele vehicule au luat foc. Motociclistul a fost readus la viață de salvatori la locului accidentului, dar a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital. Martorii spun că de vină pentru accident a fost șoferița care nu a acordat prioritate.

Un motociclist a murit după ce a intrat într-o mașină care nu îi acordase prioritate - Ambele vehicule au luat foc

Accidentul s-a produs sâmbătă seara pe Şoseaua Progresului din Bucureşti. În urma impactului atât autoturismul, cât şi motocicleta au luat foc. Martorii au sărit cu extinctoare pentru a stinge flăcările. 

Echipajele de salvatori sosite la locul accidentului l-au găsit pe motociclist in stare gravă şi au început manevre de resuscitare. 

"Ca urmare a impactului intre o masina si o motocicleta a rezultat ranirea grava a unei persoane in varsta de 27 ani, a fost gasit in stare grava fara puls, s-au inceput manevrele de resuscitare, iar in sprijinul SMURD a venit si un echipaj cu medic. Barbatul a fost transportat in stare stabila prezenta puls la spitalul Universitar din Bucuresti", a declarat unul dintre pompierii salvatori care au intervenit la locul accidentului.

Când a ajuns la spital motociclistul a intrat din nou în stop cardio respirator, iar medicii nu l-au mai putut salva.

Polițiștii Brigăzii Rutiere au întocmit un dosar penal pe numele șoferului pentru ucidere din culpă.