Un jandarm este acuzat că ar fi lovit un bărbat care îl filma pentru că nu purta mască

Un bărbat din Roman susține că a fost bruscat de un jandarm pe care l-a filmat în timp ce omul legii nu purta masca, pe stradă, în fața Judecătoriei din oraș.

Un jandarm este acuzat că ar fi lovit un bărbat care îl filma pentru că nu purta mască

Un bărbat din Roman, lovit de un jandarm care nu purta mască. Incidentul a avut loc chiar în fata unei instituții publice din orașul Roman. Un bărbat a filmat un jandarm care încălca măsurile impuse de autorități, mai exact acesta nu purta mască de protecție.

Mai mult decât atât, niciunul dintre jandarmii care se aflau în fața Judecătoriei din Roman nu respectau măsurile de protecție sanitară. Prin urmare, bărbatul i-a filmat și a început să le adreseze întrebări, rugându-i în același timp să respecte legea. Unul dintre jandarmi l-a agresat pe bărbatul respectiv.

Un bărbat din Roman, lovit de un jandarm care nu purta mască: „Uite, jandarmii nu poartă mască. Lasati asa, jandarmii nu poartă masca. Dar de ce va puneti masca acum? Uitati-va, nici inauntru nu se poartă mască. Dar nu-mi abuzati telefonul va rog frumos! De ce nu purtati masca? De ce ma loviti Domnul jandarm? Rusine sa va fie!”