Un hoț a intrat peste o familie în casă și a cerut cheile mașinii - Polițiștii l-au urmărit până când a returnat automobilul

O familie din Măgurele, judeţul Ilfov, a avut un Crăciun pe care nu-l va uita prea curând. În noaptea de vineri spre sâmbătă, ilfovenii s-au trezit cu un hoţ în casă, iar bărbatul a fost ameninţat cu un cuţit să-i dea tâlharului cheile maşinii. Individul, în vârsta de 32 de ani, a luat maşina şi a dispărut. Poliţia a reuşit să-i dea de urmă, iar autovehiculul a fost returnat proprietarilor.

Un hoț a intrat peste o familie în casă și a cerut cheile mașinii - Polițiștii l-au urmărit până când a returnat automobilul

Hoţul a intrat în locuinţa familiei din Măgurele vineri noaptea, după ora 22.00. Femeia a sunat la 112 şi a anunţat poliţia că soţul său a fost ameninţat cu un cuţit, de către un bărbat care a intrat peste ei în casă. 

Din primele verificări ale poliţiştilor a reieşit că hoţul l-a ameninţat pe ilfovean cu un cuţit, apoi i-a furat cheile maşinii, după care a părăsit locul faptei cu acel vehicul.

Poliţiştii au găsit maşina, circulând pe un teren viran, la o distanţă de aproximativ un kilometru de locul faptei.

Deşi echipajul de poliţie avea în funcţiune semnalele acustice şi luminase, bărbatul nu a oprit, continuându-şi deplasarea până la adresa de unde ar fi sustras autoturismul, acolo fiind imobilizat şi identificat de poliţişti.

În maşină, poliţiştii au găsit un cuţit, tip briceag, pe care bărbatul l-ar fi folosit pentru ameninţarea prorpietarului maşinii.

Bărbatul în vârstă de 32 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore. Ancheta a fost preluată de un procuror de la Parchetul Cornetu.