Un DJ cunoscut a fost ridicat de polițiști la Iași pentru trafic de droguri de mare risc

Şi iubita DJ-ului a fost ridicată de poliţiştii antidrog din Iaşi. În urma percheziţiilor, pe lângă droguri, oamenii legii au găsit şi o sumă de bani, poliţiştii suspectând că ar fi rezultată din traficul de droguri.

Un DJ cunoscut a fost ridicat de polițiști la Iași pentru trafic de droguri de mare risc

Vlad Pleşoianu, unul dintre cei mai cunoscuţi DJ din Iaşi, a fost săltat miercuri, 13 ianuarie, de poliţia antidrog din Iaşi.

Tânărul şi iubita acestuia, Sabina Cercel, sunt suspectaţi de către poliţie şi procurori că erau dealeri şi vindeau droguri de mare risc prin cluburile din Iaşi. Tinerii au fost duşi la audieri. 

În urma percheziţiilor făcute la domiciliul lui Vlad Pleşoianu au fost găsite prafuri MDMA şi cannabis. De asemenea, oamenii legii au făcut percheziţie şi la domiciliul fetei, în cartierul Nicolina, din municipiul Iaşi.   

Potrivit presei locale, pe lângă drogurile păstrate în Bârnova, la domiciliul DJ-ului din Iaşi, poliţiştii au găsit şi o sumă de bani, oamenii legii suspectând că ar fi rezultată din traficul de droguri.  

În urma percheziţiilor efectuate în Iaşi şi în comuna Bârnova, poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate au ridicat mai multe mijloace de probă, printre care şi mijloace de comunicare.  

Dacă acuzaţiile se dovedesc a fi adevărate, cei doi riscă ani grei de închisoare.