Un cuplu a fost surprins întreținând relații intime în plin trafic, într-o mașină a ONU

În prezent, ONU investighează un posibil caz de comportament neadecvat al unui angajat care pare să fi întreținut relații sexuale într-o mașină cu inscripția organizației, totul în plin trafic.

Într-un videoclip de 19 secunde postat pe rețelele de socializare se poate observa cum un bărbat ține în poală o femeie care se mișcă lasciv. În mașină, se mai află încă două persoane, însă în imagini se poate observa doar pasagerul care stă pe scaunul din față, potrivit The New Humaritarian.

Imaginile, revoltătoare pentru ONU

„Acest comportament este împotriva credințelor noastre și a tot ceea ce am făcut pentru a combate abaterile sexuale ale membrilor ONU”, a mai precizat acesta.

Se pare că imaginile au fost filmate în Tel Aviv, Israel.

De asemenea, potrivit imaginilor, care nu sunt foarte clare, numărul de înmatriculare al mașinii ar conține literele UNTSO, care reprezintă acronimul de la United Nations Truce Supervision Organisation, o organizație subsidiară ONU care a fost înființată în 1948 pentru a monitoriza conflictele care aveau loc la acea vreme, când Israel a devenit stat de sine stătător.

Potrivit site-ului UNTSO, în zonă au fost trimii 153 de observatori militari pentru a monitoriza granița dintre Liban și Israel și Înălțimile Golan.

ONU – „toleranță 0” la exploatarea sexuală

ONU are reguli stricte referitoare la abaterile sexuale și exploatarea sexuală. Interzice serviciile/relațiile sexuale plătite, dar de-a lungul timpului s-a chinuit să stopeze comportamentul nepotrivit al membrilor și reprezentanților săi.

Până în prezent, nu se știe dacă relațiile sexuale întreținute au fost consensuale sau plătite.

Ancheta ONU realizată de către Biroul său de supraveghere internă – organismul care monitorizează comportamentele incorecte, frauda și corupția – se mișcă „foarte repede” și „identificarea persoanelor din videoclip este aproape finalizată”, mai explică reprezentantul ONU.

Stéphane Dujarric declară că ancheta a început acum două zile și „ne așteptăm ca procesul să fie încheiat foarte repede”.