Un cunoscut parlamentar de Timiș a fost prins băut la volan în centrul Capitalei

Parlamentarul PNL - Ben Oni Ardelean a fost prins la volan sub influența băuturilor alcoolice, potrivit surselor Realitatea PLUS.

Un cunoscut parlamentar de Timiș a fost prins băut la volan în centrul Capitalei

Deputatul a fost oprit de Poliție seara trecută, în centrul Capitalei. Polițiștii au descoperit că avea o alcoolemie de 0,11.

„La data de 26.04.2021, a.c. in jurul orei 22.30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere in timp ce se aflau in exercitarea atributiilor de serviciu pe o strada din sectorul 1 au oprit pentru control un autovehicul la volanul caruia se afla un barbat.

Politistii i-au verificat conducatorului auto documentele si au procedat la testarea cu aparatul alcooltest, valoarea indicata fiind de 0,11 mg/l alcool pur in aerul expirat.

În acest context, conducatorul auto a fost sanctionat contraventional cu amenda in cuantum de 1305, iar ca masura complementara s-a dispus suspendarea exercitarii dreptului de a conduce pentru o perioada de 90 zile”, a anunțat Poliția.

Ben Oni Ardelean a declarat pentru G4Media.ro că nu a consumat alcool, iar valoarea indicata de aparatul alcooltest a fost provocata de tratamentul pentru o afectiune cardiaca. ”Iau un tratament pentru inima, am tensiunea mica, foarte oscilanta. Voi face contestatie. Nu am consumat alcool”, a spus Ben Oni Ardelean.