Un cunoscut om de afaceri din Târgu Jiu a murit într-un grav accident rutier

Un om de afaceri, care deţinea mai multe magazine în Târgu Jiu, a murit într-un accident de circulaţie care a avut loc sâmbătă după-masă în localitatea Bengeşti Ciocadia, pe Drumul Naţional 67.

Un cunoscut om de afaceri din Târgu Jiu a murit într-un grav accident rutier

UPDATE: Şi şoferul celeilalte maşini implicate în accident s-a stins din viaţă. Este vorba de un tânăr de 21 de ani, care ar fi vinovat de producerea accidentului. 

Romeo Cristian, patronul unui lanţ de farmacii din Târgu Jiu, a murit. 

„În urmă cu puţin timp am fost solicitaţi să intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de un grav accident de circulaţie produs pe raza localităţii Scoarţa, satul Câmpu Mare in care au fost implicate 2 autovehicule.

La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare si un echipaj SMURD din cadrul Detaşmentului de Pompieri Tg-Jiu, precum şi doua echipaje din cadrul SAJ Gorj care au constatat ca in urma impactului au rezultat 3 victime.

Una dinte victime nu prezenta semne vitale. În ciuda eforturilor depuse de echipajele de intervenţie, medicul sosit la fata locului a declarat decesul.

Celelalte două victime au suferit leziuni multiple si au fost transportate la Unitatea de Primiri-Urgente a spitalului din Tg-Jiu.

Colegii poliţişti efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor in care s-a produs acest eveniment rutier tragic“, a transmis ISU Gorj.