Un cioban a fost împușcat după ce i-a amenințat pe polițiști cu furca

Un cioban agresiv a fost împuşcat de poliţiştii din Constanţa. Individul a intrat cu turma pe ogorul unui localnic, iar când oamenii legii l-au somat să părăsească terenul, i-a ameninţat cu furca.

Un cioban a fost împușcat după ce i-a amenințat pe polițiști cu furca

Incidentul a avut loc miercuri, 2 septembrie, la ora 20.30. Poliţiştii au fost sesizaţi în jurul orei 20.20, că în extravilanul localităţii Mihai Viteazu din judeţul Constanţa, un bărbat intenţionează să păşuneze o turmă de caprine pe o cultură.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 5 Rurală Cogealac, care, însă, au cerut să le vină în ajutor un alt echipaj de poliţie. 

„Întrucât poliţiştii au fost ameninţaţi cu acte de violenţă de către persoana în cauză, aceasta având asupra sa o furcă şi manifestând un comportament agresiv, au solicitat sprijin unui alt echipaj de poliţie. Dat fiind faptul că acesta nu s-a conformat solicitărilor poliţiştilor şi s-a manifestat agresiv, fugind de la faţa locului, s-au folosit focuri de avertisment, în urma cărora bărbatul, de 30 de ani, a fost rănit în picior. Acesta a fost ulterior transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.“, transmite IPJ Constanţa.