Un câine își așteaptă și acum stăpâna decedată într-un incendiu

Un câine demonstrează că loialitatea și iubirea față de oameni poate fi nemărginită. Acesta își așteaptă și acum stăpâna decedată într-un incendiu, chiar în noaptea de Sf. Andrei.

Un câine își așteaptă și acum stăpâna decedată într-un incendiu

Acest caine si-a pierdut stapana, intr un incendiu, in noaptea de Sf Andrei. Credincios, animalul nu s-a miscat de pe prispa fumeganda si i-a impresionat pe vecini cu tristețea de pe chip și cu devotamentul sau. Deși nu e legat, câinele sta la usa casei neclintit printre resturi arse și daramaturi.

Coplesit, acesta ridica botul doar atunci când aude pe cineva la poarta, în speranța că s-a intors stapana lui, o femeie în vârstă de 76 de ani, din comuna Zapodeni.

Tanti Maria, cea care i-a purtat de grija in ultimii ani, a murit carbonizata, după ce locuinta i s-a aprins din cauza sobei. Vecinii au încercat să o salveze, însă nu s-au putut apropia de casă, ei insisi fiind in pericol.

Pompierii chemați de la Vaslui au găsit-o in camera din care, se pare, a încercat să iasă. Nu a avut putere, însă. Sateni, pompieri, politisti, cu totii s-au agitat ore in sir. Doar săracul câine a rămas neclintit.