Un bloc din Giurgiu a fost evacuat după ce un șofer a pierdut controlul mașinii și a rupt țeava de gaze

O mașină a rupt țeava de gaze a unui bloc din orașul Giurgiu după ce șoferul a pierdut controlul volanului. Pompierii au evacuat persoanele din imobil deoarece mirosea a gaz.

Un bloc din Giurgiu a fost evacuat după ce un șofer a pierdut controlul mașinii și a rupt țeava de gaze

Accidentul s-a produs duminică într-un cartier din orașul Giurgiu. Un șofer a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a lovit violent de un bloc, distrugând țeava de gaze. Pompierii au fost nevoiți să-i evacueaze pe cei care locuiau în scara învecinată.

„În această după-amiază pompierii au intervenit pe strada Negru Vodă din municipiul Giurgiu, acolo unde un autoturism a părăsit partea carosabilă, a intrat în scara unui bloc și a avariat conducta de gaze. Deoarece în zonă se simțea un miros puternic de gaz, echipajele de pompieri au asigurat perimetrul și au evacuat cinci persoane care locuiau pe scara respectivă, ceilalți locatari ieșind singuri în momentul în care au auzit impactul”, au anunțat reprezentanții ISU Giurgiu.

La locul evenimentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o unitate de descarcerare și o ambulanță SMURD. Pentru a repara țeava de gaze, la fața locului intervin echipaje de la societatea de furnizare a gazelor.