Un bărbat și-a vândut copilul cu 20000 de euro, pentru a-și duce iubita în vacanță

Un bărbat chinez din provincia Zhejiang, a fost arestat după ce şi-ar fi vândut fiul în vârstă de 2 ani şi ar fi folosit banii pentru a călători împreună cu noua lui iubită. Xie a obţinut aproape 20.000 de euro după ce şi-a dat băieţelul unui cuplu care nu avea copii. Fapta bărbatului a stârnit o revoltă în rândul opiniei publice din China, dar şi din alte ţări.

Un bărbat și-a vândut copilul cu 20000 de euro, pentru a-și duce iubita în vacanță

După divorţul de soţia sa, Xie, suspectul a obţinut custodia baiatului Jiajia, iar femeia a obţinut custodia fetei, conform observatornews.ro.

Din cauza faptului că Xie lucra într-un alt oraş, bărbatul a fost nevoit să-l lase pe băieţelul de doi ani, în grija fratelui său, Lin.

La un moment dat, însă, individiul l-a luat pe Jiajia de acasă, spunându-i fratelui că fosta soţie vrea să îşi vadă copilul.

Ulterior, Lin, care se ataşase de băieţel, a aflat că micuţul nu ajunsese niciodată la mama lui, motiv pentru care şi-a luat fratele la întrebări.

Când Xie a refuzat să răspundă, Lin a sunat, în data de 22 aprilie, la poliţie.

Poliţiştii au descoperit, în urma verificărilor că Xie şi-a vândut fiul pentru 20.000 de euro, unei familii fără copii. Se presupune că banii trebuiau să fie folosiţi de Xie pentru a-şi duce iubita în vacanţă.

Bărbatul a fost reţinut, iar băieţelul a fost lăsat în grija unchiului.

Autorităţile au transmis că vor continua ancheta.