Un bărbat din Vaslui și-a dat foc la casă şi s-a sinucis după ce a primit rezultatele analizelor

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din judeţul Vaslui, şi-a dat foc la casă, iar apoi s-a sinucis în pădure. Acesta ar fi recurs la gestul extrem după ce a făcut analize și a aflat că avea probleme grave cu ficatul.

Un bărbat din Vaslui și-a dat foc la casă şi s-a sinucis după ce a primit rezultatele analizelor

Bărbatul a decis să se sinucidă imadiat după ce a primit rezultatele analizelor. Se pare că acesta nu își mai dorea să trăiască, chiar dacă urma să primească o serie nouă de analize astăzi. 

Se pare că acesta locuia în aceeași curte cu părinții săi. El stătea singur în casă, iar părinții locuiau într-o anexă. Familia bărbatului e șocată și nu s-a așteptat nicio clipă să recurgă la gestul extrem.

"Am văzut flacăra afară și am strigat ajutor, ajutor. cine să vină?! Aici nu stă nimeni, acolo nimeni. Focul s-a întins până au venit pompierii. S-a dus tot din casă", a povestit tatăl bărbatului. 

"După 2 ore au lichidat incendiul. Apoi au procedat la căutarea presupusei victimei, sub resturile arse și prăbușite, însă nu au găsit nicio urmă ulterior, presupusa victimă a fost găsită spânzurată în proximitatea imobilului", a spus Elvis Pirus, purtător de cuvânt al IJSU Vaslui.

Oamenii legii fac în continuare cercetări privind decesul bărbatului.