Un bărbat din Gorj a fost ucis de albinele sale, deși purta costum de protecție

Sfârșit cumplit pentru un bărbat de 65 de ani, din județul Gorj. A murit după ce a fost înțepat de albinele pe care le îngrijea în gospodăria să.

Un bărbat din Gorj a fost ucis de albinele sale, deși purta costum de protecție

Avea aproape 20 de stupi, dar nimeni nu ştie cum s-au petrecut lucrurile. Mai mult, se pare că apicultorul era îmbrăcat cu costumul de protecţie specific acestei ocupaţii.

Nenorocirea s-a întâmplat în comuna Drăguțești, unde alarma s-a dat cu puțin înainte de venirea serii. Rudele au fost cele care au cerut ajutor la 112, pentru salvarea bărbatuluiDouă ambulanţe şi un echipaj SMURD au venit la casa bărbatului, dar medicii nu au mai putut să îi salveze viaţa.

Florin Chisim, purtător de cuvânt ISU Gorj: „S-a intervenit pentru a-l resuscita pe bărbat. S-a solicitat şi un medic la faţa locului, însă, din păcate, în ciuda eforturilor depuse atât de către echipajul SMURD, cât și de către echipajele din cadrul Serviciului de Ambulanţă sosite la faţa locului, nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat.”

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru moarte suspectă, şi încearcă să stabilească împrejurările în care s-a produs decesul bărbatului.