Un bărbat beat și fără permis auto s-a oprit cu mașina în fața sediului Poliției pentru a înjura polițiști

Şoferul aflat în vizibilă stare de ebritate a venit cu maşina la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră din Rădăuţi, i-a înjurat pe poliţişti cât l-au ţinut plămânii, după care s-a urcat din nou la volan şi a plecat.

Un bărbat beat și fără permis auto s-a oprit cu mașina în fața sediului Poliției pentru a înjura polițiști

Incidentul s-a produs pe 16 noiembrie, în jurul orei 8.50, la sediul Poliţiei de Frontieră din Rădăuţi. 

La poarta instituţiei, unde accesul se face prin ridicarea unei bariere, şi-a făcut apariţia un bărbat care conducea un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în România.

Bărbatul a coborât din maşină, i-a înjurut pe poliţişti, după care s-a urcat înapoi şi a plecat spre localitatea Milişăuţi.

„Poliţiştii de frontieră au pornit în urmărirea acestuia, fiind solicitat sprijinul şi al unui echipaj de la Biroul Rutier al Poliţiei Rădăuţi. În scurt timp, poliţiştii de frontieră au descoperit autoturismul în cauză în curtea unei ferme de animale. Tot la această locaţie a fost identificat şi conducătorul auto, care a recunoscut că a adresat injurii la adresa poliţiştilor de frontieră”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de frontieră Sighetul Marmaţei.

În urma unor verificări efectuate de Poliţiştii de la Inspectoratul de Poliţie Suceava, oamenii legii au constat că scandalagiul avea permisul de conducere anulat. Altfel spus nu avea voie să se urce la volan.

„Drept urmare, şoferului i s-a întocmit lucrare penală de către Poliţia Rutieră Rădăuţi sub aspectul săvârşirii mai multor infracţiuni la regimul circulaţiei, iar poliţiştii de frontieră l-au sancţionat contravenţional cu amenda în valoare de 700 lei, la Legea 61/1991, privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. În continuare se desfăşoară cercetări sub directa supraveghere a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun”, se mai arată în comunicatul poliţiştilor de frontieră.