Un bărbat a murit după ce a zăcut ore în şir pe trotuar în faţa Spitalului Floreasca

Imagini revoltătoare au fost surprinse în Capitală! Un bărbat a zăcut ore în șir pe trotuar, la câțiva metri de cadrele medicale, în fața Spitalului de Urgență Floreasca. Acesta a murit fără ca nimeni să încerce să-l salveze.

Sunt imagini scandaloase filmate de ruda unui pacient in fata spitalului Floreasca. Un bărbat a zăcut ore în șir în fața Spitalului de Urgență iar în tot acest interval, medicii care sunt la doar câțiva metri distanță nu au nicio reacție. Cu atât mai puțin oamenii, rude ale pacienților internați în unitatea spitalicească din centrul Capitalei.

Conform primelor informații, bărbatul a căzut în fața spitalului Floreasca, iar cei prezenți au crezut că se află în stare de ebrietate și pur și simplu a adormit. Mai mult, la un moment dat, medicul de gardă iese din spital pentru a oferi informații aparținătorilor pacienților internați în spital, însă nici măcar el nu merge să verifice care este starea bărbatului căzut.

Cei prezenți în acel moment la fața locului susțin că bărbatul a suferit un infarct și că a decedat. La un moment dat, după câteva ore în care nimeni nu s-a gândit să verifice ce se întâmplă cu bărbatul, medicul de pe o ambulanță, care tocmai adusese un pacient, a verificat pulsul, iar mai apoi a confirmat decesul.