Un bărbat a găsit o bucată dintr-un deget uman în mâncarea cumpărată de la un supermarket

Un bărbat din Italia a descoperit o bucată dintr-un deget în mâncarea cumpărată de la un supermarket. Acesta a depus plângere la Protecția Consumatorilor, iar carabinierii au deschis o anchetă în acest caz.

Un bărbat a găsit o bucată dintr-un deget uman în mâncarea cumpărată de la un supermarket

Bărbatul a cumpărat pachețele de primăvăra (involtini primavera) de la un supermarket din Imola, Italia. Spre surprinderea sa, în timp ce mânca a descoperit o bucată dintr-un deget, conform publicației italiene Corriere Romagna. Revoltat, bărbatul a anunat imediat autoritățile care au deschis o anchetă.

Autoritățile au trimis proba la laborator pentru a analzia ADN-ul și s-a constatat faptul că este vorba despre un deget uman. Conform verificărilor ulterioare, produsul a fost preparat în Barcelona, Spania. Bucata de deget ar fi ajuns în interiorul preparatului în urma unui accident de muncă petrecut în clădirea companiei care produce pachețelele de primăvară.

În paralel, carabinierii au verificat și celelalte produse având la bază rulouri din supermarket pentru a decide dacă trebuie retrase de pe piață sau nu. În urma verificărilor s-a constatat că este vorba despre un caz izolat.