Un bărbat a fost salvat de polițiștii locali din Pitești în ultimul moment, după ce a stat două ore întins pe șinele de cale ferată

Un incident straniu a avut loc joi, în Piteşti, unde un bărbat găsit întins pe calea ferată a fost ridicat de pe şine cu doar câteva minute înainte de trecerea trenului.

Un bărbat a fost salvat de polițiștii locali din Pitești în ultimul moment, după ce a stat două ore întins pe șinele de cale ferată

S-a întâmplat în jurul orei 10.00. "Un echipaj al Poliţiei Locale Piteşti - Activităţi Comerciale, a depistat, pe strada Gavenii, un individ ce stătea întins pe calea ferată. A fost îndepărtat din zona de pericol şi, la aproximativ trei minute, a trecut trenul", precizează Bogdan Aristănţoiu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Piteşti.  

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 54 de ani. Omul stătea întins pe şine de aproximativ două ore.  

"A fost preluat de un echipaj de la Ambulanţa Argeş şi condus la Spitalul de Psihiatrie pentru investigaţii", mai precizează Bogdan Aristănţoiu.  

"Nici măcar nu realiza că a fost la un pas de moarte"

Bărbatul s-a arătat deranjat de intervenţia poliţiştilor locali, cărora le-a spus că este cu caprele la păscut.

"Problema este că nu era nicio capră acolo. Nici măcar nu realiza că a fost la un pas de moarte", mai spune Bogdan Aristănţoiu.