Un alcoolic și-a ținut soția moartă în casă și a dormit lângă ea zile în șir

Caz halucinant în Marea Britanie. Un bărbat este acuzat că a împiedicat înmormântarea legală a soției sale, pe care a ținut-o ascunsă în casă, timp de zile în șir. Mai mult, omul a dormit lângă cadavrul ei.

Un alcoolic și-a ținut soția moartă în casă și a dormit lângă ea zile în șir

David Vernon, un bărbat din Gloucester, și-a pierdut recent soția, în vârstă de numai 41 de ani. Kelly Davis avea probleme serioase cu băutura, exact ca soțul ei. Doar că, în cazul femeii, acest lucru i-a adus și moartea.

Femeia și-a pierdut viața din cauza unor complicații, doar că soțul ei a decis să nu anunțe pe nimeni, scrie Daily Star.

Un bețiv a dormit, zile în șir, lângă soția moartă

Omul a stat în același pat cu cadavrul soției, dezbrăcat și în stare de putrefacție, timp de aproximativ trei-patru zile. Potrivit sursei citate, Vernon a recurs la acest lucru pentru a putea cheltui banii de pe cardul femeii.

Alarma a fost dată de tatăl lui Kelly, care a observat că fiica lui nu mai dăduse niciun semn de viață. A chemat poliția, iar oamenii legii s-au dus la cortul unde Vernon locuia.

Polițistele venite să cerceteze au fost întâmpinate de o replică bulversantă din partea bărbatului.

„Vreți să vedeți un cadavru? A murit de trei sau patru zile”, le-a spus omul.

Ancheta a scos la iveală toată grozăvia, iar Vernon a fost trimis în judecată. Ulterior, a fost condamnat la 15 luni de închisoare.