Trei poliţişti de la Penitenciarului Jilava au fost confirmaţi cu COVID-19

Administraţia Naţională a Penitenciarelor anunţă că un al treilea angajat al Penitenciarului Jilava a fost confirmat cu coronavirus, după ce a intrat în contact cu primul poliţist infectat.

Trei poliţişti de la Penitenciarului Jilava au fost confirmaţi cu COVID-19

 

„La testele efectuate angajaţilor contacţi, a fost obţinut un singur nou rezultat pozitiv, cel al unui poliţist de penitenciare care şi-a exercitat atribuţiile de serviciu în sectorul administrativ”, a anunţat Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

De asemenea, primele rezultate ale testelor făcute în rândul deţinuţilor sunt negative. Se continuă procesul de testare, atât a cadrelor, cât şi a persoanelor private de libertate contacţi, transmite instituţia.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor anunţa în urmă cu câteva zile că 33 de angajaţi şi 497 de deţinuţi ar fi intrat în contact cu poliţistul de la Penitenciarul Bucureşti-Jilava confirmat cu COVID-19.

Poliţistul a fost confirmat cu coronavirus pe 21 aprilie, fiind testat după ce a avut o stare febrilă. Poliţistul se află acasă din 13 aprilie. Al doilea angajat al Penitenciarului Bucureşti-Jilava a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2 în 23 aprilie.