Tânăr din Vaslui, electrocutat într-un fast-food din Costinești

Sfârșit cumplit pentru un tânăr de 20 de ani din localitatea Zorleni, județul Vaslui. Andrei Gîncianu a murit ieri dimineață, electrocutat într-un fast-food din Costinești.

Tânăr din Vaslui, electrocutat într-un fast-food din Costinești

Întreaga comunitate din Zorleni este în stare de șoc, după ce un tânăr din localitate și-a găsit sfârșitul la doar 20 de ani, electrocutat.

Andrei a plecat la muncă pe litoral, mai precis în stațiunea Costinești, unde lucra ca vânzător într-un fast-food.

Alarma s-a dat luni dimineaţă, puţin înainte de ora 8.00, când o persoană a sunat la 112 şi a anunţat că un băiat s-ar fi electrocutat la locul de muncă.

Tânărul ar fi apucat să spună unui coleg de serviciu că s-a electrocutat, a mai făcut doi paşi şi apoi a căzut.

La faţa locului au fost trimise echipaje ale Ambulanţei Constanţa şi SMURD Constanţa, băiatul fiind găsit în stop cardio-respirator.

Din păcate, în ciuda eforturilor paramedicilor, Andrei nu a mai putut fi readus la viață.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Costineşti au fost sesizaţi, prin apel 112, despre faptul că un tânăr de 20 de ani, angajat al unei societăţi comerciale, s-ar fi electrocutat la locul de muncă.

Un echipaj medical sosit la faţa locului a procedat la resuscitarea persoanei în cauză, dar, din păcate, aceasta nu a răspund manevrelor de resuscitare", a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, Andreea Iliescu.

Inspectorii ITM Constanța fac verificări, cazul fiind catalogat accident de muncă.

De asemenea, polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culpă.