Subprefectul de Timiș, Elena Popa, a murit din cauza COVID-19

Subprefecta judetului Timis a murit de COVID-19, potrivit Digi24. Femeia era internata in spital.

Subprefectul de Timiș, Elena Popa, a murit din cauza COVID-19

In urma cu cateva zile, Elena Popa a fost transferata pe sectia ATI a aceluiasi spital, avea o afectare a plamanilor de 90%, din cauza COVID-19, iar sansele ei de supravietuire erau scazute, conform medicilor din spital.

Medicii au incercat chiar si tratamentul cu plasma, pentru a-i salva viata subprefectului de Timis, arata sursele citate.

Elena Popa avea hipertensiune arteriala si era subprefectul judetului Timis de la inceputul anului 2020.

Ce declara Elena Popa in decembrie

Subprefectul judetului Timis, Elena Popa, a ajuns la sfarsitul lunii decembrie cu salvarea la spital. Femeii i-a scazut saturatia de oxigen, a avut febra si isi pierduse gustul si mirosul si avea o tuse seaca, potrivit presei locale.

"A fost sotul pozitiv, marti, in 22. A iesit "pozitiv", la test, eu "negativa". Apoi am facut febra, miercuri, 38, intre timp mi-am pierdut gustul si mirosul. Banuiam ca am Covid, oricum eram in carantina. Duminica seara s-a inrautatit starea si am chemat Salvarea, aveam 90 saturatia de oxigen, am un pulsoximetru acasa. Am fost la triaj, la Spitalul Victor Babes, iar de aici m-au dus Clinica de Recuperare Cardiovasculara. Deocamdata sunt in zona galbena, astept rezultatul testului Covid. Am toata simptomatologia, fara gust, fara miros, febra, tuse seaca", a declarat subprefectul Elena Popa pentru tion.ro in decembrie.

Sotul subprefectului de Timis a fost depistat negativ.

Elena Popa se afla in spital din 28 decembrie.