Sharon Stone, lovită de trăsnet

Sharon Stone a dezvăluit că a fost lovită de fulger în timp ce încerca să-și calce hainele. În timpul unei apariții recente în podcast-ul lui Brett Goldstein, actrița a vorbit despre incidentul bizar prin care a trecut în urmă cu ceva timp.

Sharon Stone, lovită de trăsnet

Actrița, în vârstă de 62 de ani, a spus că își umplea fierul de călcat cu apă de la fântână, când un fulger a lovit-o. „Am fost lovită de fulger. Uau - este într-adevăr intens ”, a destăinuit Sharon Stone lui Goldstein. „Eram fost acasă, aveam propria noastră fântână. Am umplut fierul cu apă și aveam o mână pe robinet, când sonda a fost lovită de fulger și fulgerul a venit prin apă." Vedeta din "Basic Instinct" a spus că fulgerul a lovit-o cu o asemenea forță, încât a fost aruncată direct în bucătărie.

Am fost ridicată și aruncată în bucătărie, am lovit frigiderul", a spus ea. Din fericire, mama ei a putut să o ajute să se ridice după ce a lovit frigiderul. "Mama stătea acolo, iar mama m-a ridicat, m-a aruncat direct în mașină și m-a adus la spital", a spus Sharon Stone. "Eram într-o stare atât de proastă, nu știu cum să o descriu, ca wow, m-a aruncat în mașină și m-a dus la spital, iar EKG-ul [electrocardiograma] indica doar electricitate în corpul meu. A fost o zi atât de nebună.” Un fulger poate conține până la un miliard de volți de electricitate. Nouă din 10 persoane care sunt lovite de fulgere supraviețuiesc; în America, o persoană are aproximativ o șansă din 5.000 de a fi lovită în viața lor.