Agentul șef de poliție Benoni Croitoriu, șef de post într-o comună din Neamț, a murit după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2

Agentul şef de poliţie Benoni Croitoriu, şef de post la Gherăeşti, a încetat din viaţă miercuri dimineaţă după mai bine de două săptămâni de luptă cu noul tip de coronavirus.

Agentul șef de poliție Benoni Croitoriu, șef de post într-o comună din Neamț, a murit după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2

Un poliţist de 55 de ani, şef al unui post de Poliţie din judeţul Neamţ, a murit, miercuri, la Spitalul Judeţean de Urgenţă, în urma infecţiei cu SARS-COV-2.

„Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ deplânge stingerea fulgerătoare din viaţă a colegului nostru, agent şef de poliţie Croitoriu Benoni, care la 55 de ani a pierdut lupta cu noul coronavirus. În această dimineaţă, poliţistul s-a stins la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, după o luptă acerbă pentru viaţă, pornită de la începutul lunii martie”, a transmis Poliţia Judeţeană Neamţ.

Agentul de poliţie Benoni Croitoriu îşi desfăşura activitatea în cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săbăoani, fiind şef al Postului de Poliţie Gherăieşti din anul 2014.

„Pe această cale aducem un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, iar trecerea sa în nefiinţă reprezintă o mare pierdere pentru colectivul din care făcea parte, lăsând în sufletele noastre un imens regret şi o adâncă tristeţe. Transmitem sincere condoleanţe familiei îndoliate şi exprimăm profunda compasiune pentru pierderea suferită”, a adăugat sursa citată.