Scandal cu focuri de armă, într-o comună din Ilfov - O femeie a fost atacată cu cărămizi

Politistii din Ilfov au deschis o ancheta, luni, dupa ce au fost sesizati ca doi barbati au aruncat spre o femeie cu caramizi, in timp ce mergea pe strada, iar unul a tras trei focuri in plan vertical cu un pistol. Agresorii au fost identificati, fiind in custodia Politiei.

Scandal cu focuri de armă, într-o comună din Ilfov - O femeie a fost atacată cu cărămizi

"La data de 14 iunie a.c., in jurul orelor 12:50, Inspectoratul de Politie al Judetului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul ca, in satul Cozieni din comuna Ganeasa, o persoana arunca cu caramizi intr-o curte si trage cu pistolul. La fata locului s-au deplasat politistii orasului Voluntari si politisti din cadrul Serviciului Arme Explozivi si Substante periculoase pentru efectuarea de activitati specifice, urmand sa se stabileasca situatia de fapt si de drept si luarea masurilor legale care se impun", a transmis IPJ Ilfov.

Sursa citata a precizat ca, dupa primele verificari, s-a stabilit ca apelanta ar fi fost amenintata de catre 2 barbati, in varsta de 48 si 21 de ani, care, totodata, ar fi aruncat cu pietre in directia ei, in timp ce aceasta se afla pe strada, iar unul dintre ei ar fi tras 3 focuri, in plan vertical, cu un pistol.