Samsung lansează Galaxy S20 Tactical Edition - Un smartphone potrivit pentru militari

Samsung a anunţat o nouă versiune a flagship-ului lansat în februarie, Galaxy S20 Tactical Edition, care ar fi, conform producătorului, un smartphone potrivit utilizării de către militari.

Samsung lansează Galaxy S20 Tactical Edition - Un smartphone potrivit pentru militari

Galaxy S20 Tactical Edition este promovat de Samsung ca fiind un smartphone ce este de ajutor cadrelor militare, însă în cea mai mare parte este identic cu originalul.

Noua versiune vine cu modificări pe partea software şi de securitate, fiind îmbrăcat într-o carcasă care-i conferă telefonului mai multă rezistenţă la şocuri.

Producătorul promite că Galaxy S20 Tactical Edition “răspunde nevoilor unice ale militarilor” cu un mode “night vision”, care opreşte ecranul pentru a nu orbi soldaţii când poartă ochelarii cu vedere de noapte.

Această versiune mai oferă un aşa-numit “stealth mode”, care nu este decât un alt de “airplane mode”, care opreşte complet comunicaţiile şi sunetele.

Noua ediţie beneficiază şi de o versiune îmbunătăţită de Knox, sistemul de securitate cu care Samsung şi-a dotat flagship-urile în ultimii ani. Acesta ar respecta, conform producătorului, standardele de securitate cerute inclusiv de guvernul american.

În rest, este un telefon identic cu originalul: ecran OLED de 6,2 inch, Snapdragon 865, 12GB RAM, 128GB storage, 5G şi trei camere foto.

Galaxy S20 Tactical Edition nu va fi disponibil utilizatorilor obişnuiţi. Începând cu al treilea trimestru al anului, acesta va fi vândut prin anumiţi parteneri ai producătorului, care vor targeta instituţiile militare.