S3XY Shorts - pantalonii scurți care au blocat site-ul Tesla

Excentricul antreprenor Elon Musk face din nou o mutare iesită din comun. Acesta a anunțat pe Twitter un nou produs marca Tesla, nu este vorba de un nou automobil electric, ci despre pantaloni scurți din satin.

S3XY Shorts - pantalonii scurți care au blocat site-ul Tesla

Pantalonii scurți au imprimat pe spate mesajul ”S3XY„ ce face referire la modele Tesla S, 3, X și Y. Prețul pentru o astfel de pereche de pantaloni scurți este de 69,420 de dolari și face trimitere la scandalul iscat în urma unui mesaj pe Twitter postat în 2018 prin care Musk declara că va scoate Tesla de pe bursă în momentul în care prețul unei acțiuni va ajunge la 420 de dolari.

La 3 minute după ce Elon Musk a pus pe Twitter link-ul cu noul produs marca Tesla, site-ul producătorului auto a picat, iar în momentul publicării acestei știri nu mai este nicio pereche disponibilă.

Tesla a devenit cel mai valoros constructor de mașini, ajungând în capitalizare de piață la 224 miliarde de dolari, depășind Toyota și chiar Exxon, cea mai mare companie petrolieră occidentală. Ca urmare a acestor creșteri, averea lui Elon Musk a depășit 46 de miliarde de dolari, față de 25 de miliarde la jumătatea lunii martie, atunci când bursele se prăbușiseră. De asemenea, veniturile lui Musk au crescut cu 5,2 miliarde de dolari numai în ultima săptămână.

Contrele fondatorului Tesla cu investitorii continuă, aceștia au fost recent sfătuiți de către o firmă de consultanță să îl elimine din board-ul companiei, ca urmare a polemicilor apărute în jurul bonusului colosal de 55,8 miliarde de dolari pe care acesta trebuie să îl primească, dar și a mesajelor pe care le postează pe Twitter.