Ronaldinho poate fi eliberat curând - El a fost reținut pentru folosirea pașapoartelor false

Brazilianul Ronaldinho (40 de ani), reţinut în martie pentru paşapoartele false folosite la intrarea în Paraguay, e aproape să iasă din arestul domiciliar. Justiţia locală nu a găsit probe că ar avea legături cu crima organizată.

Ronaldinho poate fi eliberat curând - El a fost reținut pentru folosirea pașapoartelor false

Coşmarul de aproape 5 luni al lui Ronaldinho şi al fratelui său, arestaţi în Paraguay, îşi scrie ultimele pagini. „Procuratura din Asunción ar fi ajuns în proporţie de 90% la o înţelegere cu cei doi brazilieni şi vor acepta să îi pună în libertate în cursul acestei luni", anunţă presa locală. 

Investigaţiile prelungite nu au reuşit să obţină nici cea mai mică probă că ei ar avea vreo legătură cu crima organizată, aşa cum suspectau la început când nu li s-a permis să părăsească ţara şi au fost mutaţi din închisoare în arest, la un hotel de lux din Capitală. 

Va trebui să plătească o amendă

Dinho fusese arestat pe 7 martie, pe aeroport, după ce împreună cu fratele său au fost prinşi de poliţie că au intrat în Paraguay folosindu-se de paşapoarte şi acte false, pentru a participa la un eveniment la care au fost invitaţi. Au plătit apoi o cauţiune de 1,6 milioane de dolari, fiind mutaţi din celulă în resortul de cinci stele din care abia aşteaptă să scape. 

Conform avocaţilor lor brazilieni, fraţilor li s-a oferit soluţia de compromis de a pleca în Brazilia în schimbul recunoaşterii că au ştiut de documentele falsificate şi vor scăpa cu o amendă.