Revoltă la o secție de poliție din Constanța după ce un polițist a fost infectat cu SARS-CoV-2 - Nimeni de la DSP nu a venit să facă anchetă epidemiologică

Un poliţist constănţean a reclamat public faptul că, după ce un coleg de-al său a fost depistat pozitiv cu SARS-COV-2 , nu s-a făcut nicio anchetă epidemiologică.

Revoltă la o secție de poliție din Constanța după ce un polițist a fost infectat cu SARS-CoV-2 - Nimeni de la DSP nu a venit să facă anchetă epidemiologică

Un poliţist constănţean a reclamat public faptul că, după ce un coleg de-al său a fost depistat pozitiv cu SARS-COV-2 , nu s-a făcut nicio anchetă epidemiologică: „Ieri, un coleg al meu a fost depistat pozitiv la virusului SARS-COV-2 şi este izolat la domiciliu. Până la ora postării nimeni de la DSP nu a venit la secţie să facă anchetă epidemiologică, iar de la nivelul conducerii I.P.J Constanţa nici un şef nu a întreprins vreo activitate sau măsură cu privire la acest lucru. Ceilalţi colegi nu au familii? Nu se tem pentru sănătatea lor şi a membrilor familiilor lor?  

Acesta nu este primul caz la mine la subunitate, primul fiind în ,,era” DANCU- CHIRU. Nici atunci nu s-a luat nici o măsură din partea conducerii I.PJ. şi P.MC. Constanţa. Văd că…..se păstrează aceeasi meteahnă şi bănuiesc că asa este peste tot în M.A.I. Aştept conducerea să mă cheme iar să avem nişte contre”, susţine omul legii.

Conform IPJ Constanţa, la data de 26 octombrie a.c., un poliţist din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa a anunţat telefonic faptul că s-a prezentat la spital, întrucât avea simptome specifice COVID-19. S-a dispus ca acesta sa ramana in autoizolare la domiciliu pana la aflarea rezultatului.

„La data de 28 octombrie a.c., poliţistul a fost confirmat cu COVID-19, acesta rămânând in continuare izolat la domiciliu. Menţionăm faptul că, de la data de 23 octombrie a.c. şi până în prezent, poliţistul nu s-a prezentat la locul de muncă.  

Poliţiştii din cadrul I.P.J. Constanţa au informat Direcţia de Sănătate Publică şi Centrul Medical al IPJ, în vederea dispunerii măsurilor corespunzătoare“, conform unui comunicat de presă al IPJ.