Polițistul traficant de droguri s-a ales cu o pedeapsă mai mare după contestarea deciziei date inițial de instanță

Curtea de Apel Iași a adăugat un an și o lună la pedeapsa stabilită de Tribunalul Vaslui.

Polițistul traficant de droguri s-a ales cu o pedeapsă mai mare după contestarea deciziei date inițial de instanță

Curtea de Apel Iasi a pronuntat astazi sentinta definitiva in dosarul in care politistul iesean Cristian Danu, adjunct al sefului de post din Raducaneni, a fost judecat pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de mare risc. Curtea de Apel a adaugat inca 1 an si o luna la sentinta pe care Danu o primise de la Tribunalul Vaslui.

Pedeapsa mai mare pentru Cristian Danu, fostul politist trimis in judecata de DIICOT pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de mare risc

Astfel, daca initial Cristian Danu, fost adjunct al sefului de post din Raducaneni a fost condamnat de Tribunalul Vaslui la o pedeapsa de 5 ani si 9 luni, acum dupa sentinta pronuntata astazi de Curtea de Apel Iasi, Cristian Danu s-a ales cu o pedepsa de 6 ani si 10 luni cu executare, adica cu un 1 an si o luna mai mult.

In luna februarie a.c, Curtea de Apel Iasi a admis apelul formulat de procurori si a casat sentinta privind pedeapsa de 5 ani si 9 luni, trimitand dosarul numai in ceea ce-l priveste pe fostul politist, spre rejudecare la Tribunalul Vaslui.

Dupa ce au rejudecat dosarul, judecatorii vasluieni l-au condamnat pe Danu la o pedeapsa de 6 ani si 10 luni, sentinta care a fost confirmata azi de Curtea de Apel Iasi.

Asta in timp ce prietena lui, care i-a fost complice, si anume Diana Lacramioara Munteanu s-a ales cu 3 ani si 5 luni de inchisoare tot cu executare.

De asemenea Gheorghe Rapa un taran din Deleni, judetul Vaslui, care a pus la dispozitia lui Cristian Danu o suprafata de teren pentru ca acesta sa infiinteze o plantatie de canabis a fost condamnat la o pedeapsa de 1 an si 4 luni cu suspendare.