Polițiștii francezi s-au făcut de răs după ce au anunțat o captură uriașă de droguri - Ce s-a descoperit la testele toxicologice

După ce s-au lăudat cu o captură impresionantă de droguri, rezultatele testelor chimice i-au făcut pe poliţiştii parizieni să-şi dea seama că s-au grăbit când s-au felicitat între ei.

Polițiștii francezi s-au făcut de răs după ce au anunțat o captură uriașă de droguri - Ce s-a descoperit la testele toxicologice

Miercuri, poliţia din Paris a anunţat, pe Twitter, că în urma unei „investigaţii fructuoase” şi a unui raid au reuşit să captureze droguri (ecstasy) în valoare de peste 1 milion de euro. Drogurile ar fi fost distribuite la petreceri clandestine, iar la postarea pe Twitter au fost adăugat şi fotografii cu prafurile roze.  

Joi seară, însă, testele toxicologice au spus altă poveste. Conform procurorului din surburbia pariziană Sain-Ouen, captura poliţiştilor constă într-o „pudră neutră, fără nicio legătură cu narcoticele ori cu substanţele otrăvitoare”, conform BBC.  

De fapt, conform unor surse ale AFP, prafurile erau dulciuri fărâmiţate cu gust de căpşuni, de tipul celor produse de compania germană Haribo.  

Cu toate acesta, un suspect a fost reţinut pentru că poliţiştii au găsit şi câteva telefoane furate în apartament, precum şi aparate de tipul celor utilizate pentru producerea capsulelor de ecstasy, conform Le Parisien.