Ozana Barabancea a fost depistată cu COVID-19 după ce a intrat în contact cu Marcel Pavel

Potrivit unor surse medicale citate de Gândul, artista Ozana Barabancea, în vârstă de 51 de ani, a contractat noul coronavirus şi se află internată la Spitalul Matei Balş.

Ozana Barabancea a fost depistată cu COVID-19 după ce a intrat în contact cu Marcel Pavel
Ozana Barabancea, membră a juriului show-ului „Te cunosc de Undeva“, de la Antena 1, a fost depistată cu coronavirus, scrie Gândul, care citează surse medicale.  
 
Artista a fost internată azi, la prânz, după ce testul la Sars-Cov-2 a ieşit pozitiv şi se află într-o rezervă a Secţiei pentru copii a Spitalului „Matei Balş“, întrucât unitatea medicală nu mai are locuri de internare în saloanele destinate pacienţilor adulţi.
 
În urmă cu doar câteva zile, artistul Marcel Pavel, diagnosticat cu COVID-19, s-a aflat pe platourile de filmare ale emisiunii „Te cunosc de undeva“, acolo unde a interacţionat cu Ozana Barabancea. Toţi angajaţii show-ului de la Antena 1 vor fi testaţi pentru coronavirus, având în vedere că au intrat în contact cu artistul la filmări, notează sursa citată.
Cei doi artişti ar urma să fie ţinuţi sub observaţie medicală până în prima parte a lunii iulie.
 
Ozana Barabancea nu a vrut să ofere declaraţii presei. Ea a publicat pe pagina sa de Facebook o rugăciune pentru „uşurarea sufletului la întristări, spaimă, gânduri şi vise urâte care îl tulbură pe om“.