O tânără șoferiță beată a încercat să scape de urmărirea polițiștilor lovind o autospecială

O tânără de 20 de ani, băută la volan, a încercat fără succes să scape de echipajul de Poliţie aflat pe urmele ei, pe un drum naţional.

O tânără șoferiță beată a încercat să scape de urmărirea polițiștilor lovind o autospecială

Duminică, în jurul orei 1 dimineaţa, un echipaj al Poliţiei Rutiere din Brad poziţionat pe marginea Drumului Naţional 74, în Criscior, a observat o maşină al cărui şofer, în momentul în care a trecut pe lângă autospeciala de Poliţie, a mărit viteza de deplasare. Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului, pe o distanţă de aproximativ 10 kilometri, în direcţia Brad-Abrud.

„În zona barajului Mihăileni, şoferul autoturismului urmărit a oprit, iar echipajul de poliţie s-a oprit în spatele acestuia, la o distanţă de aproximativ patru metri. Poliţiştii au coborât din autospecială pentru a efectua identificarea conducătorului auto, moment în care acesta a executat manevra de mers cu spatele, lovind autospeciala de poliţie. La volan se află o tânără în vârstă de 20 ani, care a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,63 mg/l, alcool pur în aerul expirat.  În urma evenimentului rutier nu au existat victime”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Tânăra va fi cercetată pentru conducerea autovehiculul sub influenţa băuturilor alcoolice.