O tânără de 23 de ani din București a fost înjunghiată mortal de concubin - Bărbatul este căutat de poliţişti

O femeie a fost ucisă marţi într-o locuinţă din Sectorul 6 al Capitalei. Bărbatul care a înjunghiat-o a fugit şi este căutat de poliţie. La faţa locului intervine serviciul de ambulanţă, ia poliţia face cercetări despre incident.

O tânără de 23 de ani din București a fost înjunghiată mortal de concubin - Bărbatul este căutat de poliţişti

Update: Anchetatorii l-au găsit pe Ionel Bușă după aproximativ trei ore de la comiterea crimei, la locuința sa de pe strada Zorelelor, din Sectorul 6, scrie Gândul, citând surse judiciare.

Știre inițială

Comunicatul transmis de autorități:

”Astăzi, prin apel 112, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 23 de ani, a fost agresată , în locuinţă, de către concubinul ei. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 21 Poliţie, precum şi echipaj de prim ajutor.

Femeia de 23 de ani prezenta mai multe leziuni şi în pofida eforturilor medicilor, a fost declarat decesul. La faţa locului cercetările sunt efectuate de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi poliţişti ai Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii situaţiei de fapt.

De asemenea, sunt efectuate verificări în vederea depistării bărbatului. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.”