O studentă a avut nevoie de ajutorul pompierilor după ce a rămas blocată într-un uscător de rufe

Prietenii ei au fost nevoiți să cheme pompierii în ajutor pentru a o salva.

O studentă a avut nevoie de ajutorul pompierilor după ce a rămas blocată într-un uscător de rufe

O studentă din Marea Britanie a trebuit să fie salvată de pompierii locali după ce a rămas cu picioarele în uscătorul de haine pe care îl împarte cu colegii ei de cameră.

Rosie Cole, în vârstă de 21 de ani, spune că ea și prietenii ei beau vin și tequila marți seara, când a primit provocarea să intre în uscătorul de rufe.

„Am fost cu ceilalți colegi de casă și unul dintre ei mi-a spus că nu am curaj să intru în uscătorul de rufe”, a spus Cole, studentă la Universitatea Hull, din East Yorkshire, Anglia. „Eu, crezând că nu există nicio șansă să mă blochez acolo, am decis să încerc și, spre surprinderea mea, mi s-a părut mai ușor decât credeam.”

Cole s-a urcat mai întâi cu picioarele și chiar a reușit să-și facă și șoldurile să intre, chiar înainte să-și dea seama că nu era în stare să-și desfacă picioarele în interiorul uscătorului. Colegii de cameră ai lui Cole nu au putut, de asemenea, să o ajute să-și elibereze picioarele din închisoarea mică și caldă.

În cele din urmă, grupul a decis să cheme pompierii locali și abia au reușit să relateze situația fără să izbucnească în hohote de râs isterice, potrivit înregistrărilor transmise cu SWNS.

Totuși, imaginile filmate de una dintre prietenii lui Cole par să indice că, deși erau cu siguranță îngrijorați, erau extrem de amuzați de situația ei.

„S-ar putea să sune cam ciudat, dar prietena noastră este blocată în uscător”, se poate auzi unul dintre prietenii lui Cole spunând lucrătorilor de urgență prin telefon. „Da, în uscătorul de rufe”, repetă ea râzând.

Pompierii au reușit să o elibereze pe Cole în 20 de minute, dar prietena ei Lydia a declarat pentru SWNS că întreaga încercare va duce probabil la o „viață de jenă” pentru prietena ei.

„Nu voi înceta niciodată să-mi bat joc de ea”, a spus Lydia.

Între timp, Cole susține că ea și colegii ei de cameră nu știau cum să rezolve situația și își apără decizia de a implica pompierii.

„Salvează pisicile din copaci, așa că poate ar putea salva studenții din uscătoarele de rufe”, a motivat ea.