O româncă a fost arestată în Italia pentru că ar fi sedus și omorât un bătrân

O româncă a fost reţinută luni seara, după ce a sedus şi omorât un bătrân în vârstă de 78 de ani, dispărut pe 6 aprilie 2017, în Italia.

O româncă a fost arestată în Italia pentru că ar fi sedus și omorât un bătrân

Bătrânul, Damiano Oriolo dispăruse, fără urmă, iar autoritățile îi găsiseră la acel moment doar mașina, un Opel Astra, într-o pădure. Pe bancheta din spate a maşinii avea telefonul mobil, portofelul gol și o grămadă de chei.

Tot în același loc i-au fost găsite și ochelarii, pantalonii și pantofii pensionarului, însă nicio urmă de bătrân. Nici măcar câinii nu au adus indicii și piste de urmat pentru a ajunge la pensionar.

În cele din urmă, oamenii legii au ajuns la concluzia că principalul suspect în dispariţia misterioasă a italianului este o româncă, un fel de “femme fatale”, care l-a sedus pe bătrân, profitând de încrederea pe care acesta o avea în ea, l-a răpit şi apoi l-a omorât. Cu toate acestea, femeia poate nu a acționat singură. 

În ceea ce privește investigațiile, carabinierii și poliția, împreună cu Protecția Civilă, pompierii și Calabria Verde, nu au încetat niciodată să-l caute pe pensionar, scotocind, centimetru cu centimetru, locul unde a fost găsită mașina, potrivit strettoweb. 

În urma celor întâmplate, românca a fost arestată luni și va fi acuzată de uciderea pensionarului.