O polițistă din Galați a rămas fără permis în urma unui accident

O polițistă din Galați a rămas fără permis de conducere după ce a lovit în plin o mașină care a intrat regulamentar în intersecție. În urma impactului nu au fost vicitime, însă mașinile au fost grav avariate.

O polițistă din Galați a rămas fără permis în urma unui accident

Accidentul a avut loc, marți după-amiază, iar tânăra polițistă era la volanul autospecialei de poliție și se îndrepta către o misiune. Trebuia să ajungă de urgenţă, dar a pornit doar semnalele luminoase, nu şi pe cele acustice, ceea ce nu a ajuta-o prea mult pentru a-i avertiza pe ceilalţi şoferi din trafic.

În momentul în care a pătruns in intersecţia străzilor Prelungirea Brăilei şi Frunzei, ea, venind dinspre strada Oltului, a lovit în plin un autoturism condus regulamentar de un tânăr care credea că are prioritate şi care nu văzuse maşina de poliţie, scrie ziarul viața libera.

Imediat la fața locului au sosit mai multe echipaje de poliție. În urma cercetărilor, agenții au ajuns la concluzia că tânăra greşise, trecând pe culoarea roşie a semaforului în condiţiile în care nu utilizase troate semnalele, conform procedurilor aplicabile în misiune.

Poliţista a primit o amendă şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile, pentru neacordare de prioritate.