O polițistă a fost ucisă în timp ce-și plimba câinele - Animalul nu a plecat de lângă cadavru

O polițistă de 53 de ani a fost ucisă în timp ce își plimba câinele, iar principalul suspect a fost reținut la 11 zile de la crimă.

O polițistă a fost ucisă în timp ce-și plimba câinele - Animalul nu a plecat de lângă cadavru

Femeia de 53 de ani a fost găsită decedată, cu răni grave la cap, într-un parc din localitatea Snowdown, Kent, Marea Britanie.

Vineri seara a fost reținut suspectul, potrivit poliției, un britanic în vârstă de 20 de ani, relatează publicația „The Sun”. Prinderea acestuia a avut loc la numai câteva zile după ce o fotografie a unui bărbat văzut în apropierea locului faptei a fost dată publicității de poliție, arată sursa citată.

Polițiștii își mențin însă apelul adresat oricăror persoane care pot oferi detalii despre circumstanțele în care a avut loc fapta.

Julia James a ieșit în seara zilei de 27 aprilie să-și plimbe câinele, iar polițiștii cred că a fost urmărită timp de o oră înainte de atac. După ce polițista a fost ucisă, câinele a rămas alături de trupul neînsuflețit al femeii, fiind găsit acolo de martori.

Crima ar fi putut avea legătură cu activitatea femeii în poliție, pentru că Julia James se ocupa de cazurile de violență domestică. Ea nu era de serviciu în acea seară și nici nu purta uniforma, arată sursa citată.

Fundația Crimestoppers a oferit o recompensă de 10.000 de lire sterline pentru prinderea ucigașului.

„Nu există cuvinte care să descrie golul lăsat în viața noastră prin moartea Juliei. Însemna atât de mult pentru atât de mulți oameni; o soție, o mamă, o fiică, o bonă, o soră și o prietenă” au spus apropiații femeii. Julia avea un soț, Paul, și un fiu de 14 ani.