O maşină de Poliţie a fost lovită de tren - O persoană este încarcerată

O autospecială de poliţie locală, în care se aflau doi jandarmi, un ofiţer de poliţie naţională şi un poliţist local, a fost lovită de tren sâmbătă în comuna Dumbrava, au informat ISU şi IPJ Prahova.

O maşină de Poliţie a fost lovită de tren - O persoană este încarcerată

 

UPDATE: 

Accidentul grav a avut loc sâmbătă, în localitatea Dumbrava, județul Prahova. Autospeciala Poliției, în care se aflau un polițist local, un ofițer și doi jandarmi, a fost lovită de un tren personal. În urma impactului extrem de puternic, polițistul local în vârstă de 42 de ani, care era la volanul mașinii, a murit pe loc, iar colegii săi au fost transportați de urgență la spital.

” În aceste momente se fac verificări. Am fost solicitați să intervenim în urma unui apel la 112 la un accident care a avut loc în Dumbrava. În autospeciala de poliție locală lovită de tren se aflau doi jandarmi, un ofițer de poliție națională și un polițist local”, se arată într-un comunicat al IPJ Prahova.

În tren se aflau 10 persoane, care au refuzat examinarea medicală.

 

O persoană, care se află în stare de inconştienţă, a rămas încarcerată în maşină şi echipele de salvatori acţionează pentru scoaterea acesteia.

La locul evenimentului au fost mobilizate două echipaje de descarcerare, unul de stingere şi unul de prim-ajutor.

Trenul implicat în accident este unul personal. Deocamdată nu se cunoaşte cauza accidentului.