O femeie este bănuită că și-a ucis copilul bolnav de autism

O femeie din Florida, bănuită că a mințit poliția că fiul ei, care avea autism, ar fost răpit de doi bărbați de culoare, a fost pusă sub acuzare pentru uciderea propriului copil, relatează ABC News.

O femeie este bănuită că și-a ucis copilul bolnav de autism

Patricia Ripley ar fi fost surprinsă de camere de supraveghere împingându-l într-un canal pe fiul ei, Alejandro Ripley, în vârstă de 9 ani, cu scopul evident de a-l îneca. Vecinii au auzit însă țipete și au venit să-l salveze pe băiat. Copilul, suferind de autism, nu putea vorbi.

O oră mai târziu, femeia și-a dus fiul la un alt canal și de data aceasta planul i-a reușit. Nu a mai fost nimeni să-l salveze. Faptele s-au petrecut joi  și au fost relatate într-o conferință de presă susținută sâmbătă de procurorul din Miami-Dade care se ocupă de caz.

Alejandro a fost găsit vineri dimineața, într-un curs de apă dintr-un golf. Mama sa a fost arestată sâmbătă dimineață, la 48 de ore după ce își dăduse dispărut băiatul, iar autoritățile lansaseră o alertă pentru căutarea lui. Patricia Ripley a declarat poliției că în timp ce era în mașină cu fiul ei, joi seara, a fost oprită de doi bărbați de culoare - unul având un cuțit - care i-au cerut droguri. După ce le-ar fi spus că nu are așa ceva, ei i-ar fi luat telefonul mobil și l-ar fi luat și pe copil, fugind la bordul unui vehicul neidentificabil. 

După ce a fost găsit corpul neînsuflețit al copilului, poliția a interogat-o din nou pe mamă, care a dat declarații contradictorii. 

Dacă va fi găsită vinovată, femeia de 47 de ani riscă pedeapsa cu moartea sau închisoarea pe viață fără a posibilitatea de a fi eliberată.