O familie din Virginia a găsit aproape 1 milion de dolari în mijlocul drumului

În timp ce au ieşit la plimbare după perioada de izolare din cauza coronavirusului, o familie din Virginia a găsit mai multe pungi împrăştiate de-a lungul drumului, care s-au dovedit a fi, mai târziu, pline de bani, aproape 1 milion de dolari.

O familie din Virginia a găsit aproape 1 milion de dolari în mijlocul drumului

Weekendul trecut, familia Schantz se afla în maşină atunci când au dat peste o pungă de gunoi, relatează CNN.

Conform relatărilor lui Scott Moser, maşina aflată în faţa maşinii familiei Schantz a evitat ceea ce părea un sac de gunoi. Familia Schantz nu a mai putut evita sacul, aşa ca au dat cu maşina peste el. După, au ales să oprească şi să ridice gunoiul, pe care urma să îl arunce atunci când ajung acasă.
 
"Aşa că a dat peste sac. În loc să lase gunoiul în drum, s-au oprit, l-au ridicat, l-au aruncat în spatele camionului", a declarat Scott Moser, din cadrul Departamentului Şerifului din regiunea Caroline. 
 
După ce au ridicat punga de gunoi, au văzut o altă pungă în apropiere, aruncată într-un şant şi au ridicat-o şi pe aceea. Atunci când au ajuns acasă, urma să arunce gunoiul din cei doi saci adunaţi de pe drum. 
 
Se pare că ceea ce la început li s-a părut a fi doar nişte plicuri de la poştă, s-au dovedit a fi de fapt foarte mulţi bani numerar, conform relatărilor lui Moser pentru CNN. 
 
Familia a mers la biserică cu unul dintre şerifi care i-a îndemnat să sune la birou pentru a afla de unde au dispărut banii. După ce Moser a verificat pungile, a descoperit că acolo chiar erau bani în valoare de aproximativ 1 milion de dolari. 
 
Fiecare sac de bani, conţinea pungi mai mici, fiecare având detalii despre locul în care trebuiau depuşi banii. Departamentul şerifului din regiunea Caroline a început o investigaţie asupra acestui caz, înainte de a preda banii Serviciului Poştal al Statelor Unite, care acum a preluat investigaţia şi analizează cum s-a ajuns ca acele pungi să fie pierdute. 
 
USPS lucrează acum pentru a descoperi proprietarul banilor ca să îi poată înapoia. Până în prezent nu s-a descoperit cui îi aparţin banii şi unde trebuiau să fie duşi, conform declaraţiilor lui Moser.
 
Moser a mai spus că familia Schantz a dat dovadă de un caracter cu adevărat puternic şi corect, dat fiind faptul că au trebuit să ia o decizie foarte dificilă atunci când s-au trezit cu aproape 1 milion de dolari.
 
"Dar au făcut ceea ce trebuie", a declarat Scott Moser.