O bătrână a chemat poliția pentru că ar fi fost jefuită - În realitate, nu dorea decât să socializeze cu cineva

Carabinierii au fost chemați recent la un presupus caz de spargere în Lecco, Italia, după ce o rezidentă de 94 de ani raportase că i-au dispărut mai multe bunuri din casă. Când au sosit, agenții au descoperit o „situație de urgență” de cu totul altă natură: femeia se simțea teribil de singură și dorea să aibă din nou companie. Cazul a fost prezentat de site-ul poliției din orașul Lombard.

O bătrână a chemat poliția pentru că ar fi fost jefuită - În realitate, nu dorea decât să socializeze cu cineva

Bătrâna, care trăia singură și nu avea nici o rudă, a sunat la poliție și a mințit că a avut loc o spargere, în urma căreia i-au dispărut mai multe bunuri.

De fapt, pensionara dorea doar să vorbească cu cineva. Agenții care au răspuns apelului au fost impresionați de povestea femeii, deși apelul a fost unul abuziv.

„Nu îmi lipsește nimic. Doar o persoană care să mă asculte”

„Mă iertați, dar singura mea dorință era să vorbesc cu cineva. Nu îmi lipsește nimic, aveam nevoie de o persoană care să mă asculte. Trecem prin momente grele cu această pandemie, vizitatori nu pot să primesc, acest telefon era singura mea șansă”, le-a spus pensionara carabinierilor.

Cuvintele bătrânei au atins sufletele polițiștilor, care i-au ținut companie preț de 10 minute, cu intenția de a-i oferi o oarecare seninătate și confort.

Iar a doua zi, carabinierii s-au întors și i-au oferit bătrânei un mic cadou: un platou cu dulciurile preferate.

Libertatea