O badantă româncă a fost violată de cinci bărbați în Italia

O femeia de cetățenie română, în vârstă de 40 de ani, care lucrează ca badantă în Italia, susține într-o plângere la poliție că a fost racolată de pe stradă de cinci bărbați și violată toată noaptea, relatează ziarul il Resto del Carlino Bologna.

O badantă româncă a fost violată de cinci bărbați în Italia

”M-au forțat să mă urc în mașina lor, apoi m-au dus la un atelier și m-au violat, pe rând, toată noaptea, închizându-mă interior”, a declarat femeia, conform sursei citate.

Incidentul s-ar fi întâmplat în noaptea de joi spre vineri, în cartierul Bolognina din orașul Bologna.

Potrivit ziarului il Resto del Carlino Bologna, joi în jurul orei 22:00, când femeia a ieșit dintr-un bar, pentru a se îndrepta spre casă, a fost abordată de niște bărbați care se aflau într-o mașină de culoare închisă. „Îl cunoșteam pe unul”, a precizat femeia.

Cei cinci bărbați s-ar fi apropiat de ea și au forțat-o să se urce în mașină, apoi au dus-o la un atelier din zonă.

”M-au băgat înăuntru și în timp ce consumau băuturi alcoolice mi-au spus să mă dezbrac. Am spus nu, și apoi m-au amenințat cu moartea. M-au bătut, și apoi m-au abuzat toți”, a povestit femeia. Potrivit anchetatorilor, violul în grup, ar fi continuat până dimineață.

”Erau italieni, români și albanezi. M-au lovit cu capul de perete și mi-au spus că, dacă țip, mă omoară”, a mai povestit femeia

”Doar când s-a făcut lumină afară a plecat ultimul bărbat, spunând că urmează să ia un sandwich. El m-a închis înăutru, de fapt, și după ce am găsit telefonul mobil pe care mi-l luaseră, l-am sunat mai întâi pe partenerul meu să-i cer ajutorul, iar apoi la poliție”, a explicat victima.

Suspecții au fost audiați, iar aceștia au declarat că relația sexuală a fost una consensuală. Aceștia susțin că femeia le-a cerut să doarmă la atelier pentru că nu avea unde să meargă, iar aceștia ar fi încuiat pe urmă atelierul de frica hoților.