Mesajul unei minore dispărute din Neamț: „Poliția să mă lase în pace, părinții vor să mă dea pe 30.000. Vreți să mă omor?“

Este de necrezut cu ce situație se confruntă autoritățile din Neamț în acest moment! O minoră dată dispărută a transmis un mesaj șocant pe rețelele de socializare. Tânăra nu vrea să se întoarcă acasă, deoarece susține că părinții ei vor să o vândă. În plus, fata amenință că se sinucide, dacă Poliția nu o lasă în pace!

Caz șocant în Neamț! O tânără în vârstă de 16 ani a fost dată dispărută de către familie în urmă cu câteva zile. Când nimeni nu se aștepta, adolescenta s-a filmat și a postat un clip pe rețelele de socializare. Potrivit ziarpiatraneamt.ro, tânăra susține că vrea să fie lăsată în pace de către Poliție, în caz contrar, se va sinucide!

”La data de 14 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către o femeie de 38 de ani cu privire la faptul că fiica sa ȚURCANU ELISABETA, de 16 ani, a părăsit voluntar domiciliul în noaptea de 13/14 iunie a.c., și nu a mai revenit”, a transmis IPJ Neamț la data dispariției.

Minora aduce acuzații grave la adresa propriilor părinți, susținând faptul că aceștia vor să o vândă pe bani altui bărbat. Tânăra le-a transmis că este cu cel pe care îl iubește și că nu are de gând să-l părăsească, dar mai ales, să se întoarcă acasă.

În plus, la final, fata și-a filmat iubitul și a transmis un mesaj în limba romanes.”Și tu, Pansela, lasă-ma în pace ca te leg cu ce știu eu!”, a zis fata.