Mamă și fiică găsite moarte într-un apartament - Lângă ele era un copil în stare gravă

Două femei, mamă și fiică, au fost găsite fără suflare într-un apartament din Rezina. Lângă ele a fost găsit și un copil de numai trei ani, în stare gravă.

Mamă și fiică găsite moarte într-un apartament - Lângă ele era un copil în stare gravă
Cel care a chemat ambulanța a fost soțul femeii în vârstă de 24 de ani. 


Din primele informații, se pare că femeia de 24 de ani a fost găsită în baie, iar mama ei, în vârstă de 47 de ani, în dormitor. Alături de bunică, în pat, se afla și copilul tinerei, de doar 3 ani, care vărsa și avea convulsii. Acesta a fost transportat de urgență la Spitalul din Rezina, fiind internat în secția de reanimare cu diagnosticul de intoxicație acută. 


„În urma măsurilor întreprinse s-a constatat că, la data de 7 iunie în jurul orelor 14:00 bărbatul , împreună cu soția și soacra sa, au mers în pădure de unde au strâns ciuperci. Ulterior la ora 22:00, ajungând la domiciliu în orașul Rezina mamei copilului i s-a făcut rău și a plecat în camera de baie, iar femeia de 47 de ani s-a culcat cu copilul minor să doarmă. Dimineața soțul femeii a chemat ambulanța, însă medicii au constatat decesul ambelor femei. În bucătărie au fost depistate ciuperci pregătite”, a declarat ofițerul de presă al IP Rezina, Elena Băetrău.


Potrivit medicului legist care s-a deplasat la fața locului, pe trupurile neînsuflețite nu au fost găsite urme de violență. 


Starea copilului este gravă, acesta fiind internat pe secția de Terapie Intensivă, în comă, scrie jurnal.md.